hypc.gr

Μείωσε τα τηλεπικοινωνιακά κόστη της επιχείρησής σου

Προσφέρουμε έξυπνες και καινοτόμες λύσεις επικοινωνιών με την χρήση VoIP οι οποίες εξασφαλίζουν σταθερότητα, απόδοση και μείωση του κόστους του λογαριασμού σας.

Ενοποίηση. Επεκτασιμότητα. Παραμετροποίηση.

Αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε όλα τα στάδια υλοποίησης ενός VoIP τηλεφωνικού κέντρου εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας. Διενεργούμε πλήρη μελέτη του χώρου εγκατάστασης και διασφαλίζουμε την δυνατότητα μελλοντικής επέκτασής του.

Τώρα η τηλεργασία γίνεται χρήσιμο εργαλείο για την επιχείρησή σου!

Κατανοούμε απόλυτα τις ανάγκες της επιχείρησής σου. Για αυτό και εμείς μελετούμε και εξοπλίζουμε τον χώρο σου με προηγμένα συστήματα VOIP τηλεφωνίας.

Παραμετροποίηση
Η εγκατάσταση VOIP τηλεφωνικού κέντρου σου δίνει την δυνατότητα να το προσαρμόσεις στις ανάγκες της επιχείρησής σου. Μπορείς να καθορίσεις αυτοματοποιημένο ωράριο λειτουργίας, ηχητικό καλωσόρισμα, να διχειριστείς τις κλήσεις σου (προώθηση, αποκλεισμός, μεταφορά, αναμονή) κ.α.
Προηγμένος εξοπλισμός
Εξοπλίζουμε την επιχείρησή σου με προηγμένης τεχνολογίας VOIP τηλεφωνικές συσκευές. Σου εξασφαλίζουμε ένα πλήρες λειτουργικό και αξιόπιστο τηλεφωνικό κέντρο.
Πλήρης μελέτη χώρου
Μελετούμε διεξοδικά τις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σου, εντοπίζουμε τις ιδιαιτερότητες και σχεδιάζουμε εξειδικευμένο πλάνο ενεργειών. Έτσι θα είσαι σίγουρος ότι αυτό που θα σου προτείνουμε θα λειτουργεί σωστά με τους ρυθμούς της επιχείρησής σου.
Ενοποίηση υποκαταστημάτων
Η εγκατάσταση VOIP σου επιτρέπει να ενώσεις τα υποκαταστήματα της επιχείρησής σου ώστε να επικοινωνείς ενδοεταιρικά, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος.
Τηλεφωνία VOIP και ΟΤΕ
Η εγκατάσταση VOIP σε συνδυασμό με τις κατάλληλες συσκευές που θα σου προτείνουμε, μπορεί να σου δώσει την δυνατότητα να επιλέγεις εσύ τον τρόπο που θα πραγματοποιείς τις κλήσεις σου.
Αναβαθμίσεις συστημάτων
Παρακολουθούμε συνεχώς τις τρέχουσες εξελίξεις της τεχνολογίας των τηλεπικοινωνιών. Σε περίπτωση που απαιτούνται αναγκαίες αναβαθμίσεις, σε ενημερώνουμε για τις λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν στη δική σου περίπτωση.

Γιατί να επιλέξω VOIP;

Χαμηλό κόστος

Με την μετατροπή του κέντρου σας στην έξυπνη και καινοτόμα λύση τηλεπικοινωνιών VOIP σας εξασφαλίζει σταθερότητα, απόδοση και μείωση του κόστους του λογαριασμού σας.

Πολλές κλήσεις ταυτόχρονα

Αξιοποιείται καλύτερα η χωρητικότητα της τηλεφωνικής γραμμής, μεταφέροντας τις κλήσεις σε πακέτα δεδομένων σε αντίθεση με τα κλασικά τηλεφωνικά κέντρα.

Απομακρυσμένη σύνδεση

Η ΙΡ τηλεφωνία προσφέρει την δυνατότητα στον χρήστη να δεχτεί ή να πραγματοποιήσει κλήσεις από παντού στον κόσμο, χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεται στην έδρα της εταιρείας. Αρκεί μόνο να υπάρχει σύνδεση στο internet!

Σύνδεση συσκευών

Μπορείτε να λαμβάνετε ή να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις και από άλλες συσκευές επικοινωνίας όπως τον προσωπικό σας υπολογιστή, το laptop, το κινητό τηλέφωνο και τις τηλεφωνικές συσκευές VOIP.

Καλωσόρισε την επιχείρησή σου στο μέλλον!

1
Ζήτησε δωρεάν αυτοψία
Επισκεπτόμαστε το χώρο σου για να εντοπίσουμε τις ιδιαιτερότητές του, να μελετήσουμε και να σχεδιάσουμε την κατάλληλη λύση IP τηλεφωνίας για εσένα.
2
Λάβε την προσφορά μας
Θα σε ενημερώσουμε πλήρως για τις ανάγκες του χώρου σου σε εξοπλισμό, με μια εξειδικευμένη προσφορά και πλάνο ενεργειών.
3
Ολοκλήρωση εργασιών
Θα ολοκληρώσουμε την εγκατάσταση του τηλεφωνικού κέντρου στον χώρο σου και θα σε εκπαιδεύσουμε για τον τρόπο λειτουργίας του.
Τεχνικές συμβουλές

Θα σου προτείνουμε το κατάλληλο τηλεφωνικό κέντρο που χρειάζεσαι, εξασφαλίζοντας το χαμηλότερο δυνατό κόστος που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σου.

Ποιότητα εγκατάστασης

Για εμάς έχει μεγάλη σημασία ένα άριστο αισθητικά αποτέλεσμα (χωρίς γυμνά καλώδια ή άλλες ασχήμιες). Οι εργασίες εγκατάστασης θα πραγματοποιηθούν χωρίς να προκύψει η ανάγκη για μερεμέτια, όπου αυτό είναι δυνατόν.

Συμβόλαιο συντήρησης

Σου προσφέρουμε πρόγραμμα ετήσιας προληπτικής συντήρησης ώστε να είσαι 100% σίγουρος ότι το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί άψογα.

Εξέλιξε την επιχείρησή σου.

Εγκατέστησε ένα VOIP τηλεφωνικό κέντρο στην επιχείρησή σου με απεριόριστες δυνατότητες και απελευθερώσου από τους περιορισμούς.

× Αποστολή
Μετάβαση στο περιεχόμενο